Reparatie

Voor al het onderhoud aan uw fiets, van een lekke band tot kapotte verlichting of een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Reparatie van onderstaande merken

Werkplaats en reparatie

In onze werkplaats kunt u terecht voor al het regulier onderhoud aan uw fiets. Maar ook voor reparaties zoals lekke banden, kapotte verlichting of een krom fietswiel. 

Onze monteurs staan van dinsdag t/m zaterdag voor uw klaar. We proberen ervoor te zorgen dat uw fiets de volgende werkdag weer klaar staat. Ene dag brengen is de volgende dag halen. Soms is voor het bestellen van specifieke onderdelen iets meer tijd nodig. 

Wilt u weten of uw fiets de volgende dag klaar kan zijn, kom dan langs of bel ons.

Ook voor reparaties aan e-bikes van Batavus, Sparta of Qwic kunt u bij ons terecht.

Reparatie

Reparaties zoals het wisselen van een achterband of het vervangen van een spatbord zijn voor ons dagelijks werk. Daardoor kunt u ook voor kleine reparaties bij ons terecht.

Twijfelt u wat de oorzaak is van het defect? Kom dan gerust vrijblijvend langs bij onze werkplaats. Onze monteurs helpen u graag bij het vaststellen van de oorzaak.

Periodiek onderhoud

Ook voor een fiets is goed onderhoud belangrijk. Zo kunt u vertrouwen op veilige kilometers zonder mankementen.

Hebt u een vraag over een defect aan uw fiets? Neem gerust even contact met ons op. Soms is een hinderlijk defect met een paar kleine ingrepen op te lossen.

Verlichting

Goede verlichting op uw e-bike of fiets is prettig. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de medeweggebruikers.

Ook voor uw vertrouwde fiets met trapaandrijving zijn vele moderne oplossingen voor goed zicht en goede zichtbaarheid. Bel of kom langs voor een eerlijk advies en een goede oplossing!

“Goede en snelle reparatie, vakkundig en vriendelijk personeel!”